Skip to main content

Mediator Middelburg

Voor zowel zakelijke als persoonlijke conflicten kan Zuidwest Mediation een oplossing bieden. Als mediator in omgeving Middelburg zijn we een neutrale gesprekspartner die de wensen en behoeften van de deelnemers in kaart brengt. Dit is de basis voor de definitieve afspraken die we opstellen en die juridisch bindend zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat alle deelnemers achter de gemaakte afspraken staan. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Mediaton bij relatieproblemen

Een neutrale mediator biedt vaak een meerwaarde bij conflicten in relationele sfeer. Als partners andere verwachtingen hebben, kan een relatie een plek worden van destructieve gewoontes en ruzies. Om dit te doorbreken kan een getrainde mediator de verschillende wensen en behoeften onderzoeken. Een goed luisterend oor, trainingen en jaren ervaringen maken ons een professionele, prettige mediator in omgeving Middelburg.

Kindercoaching

Conflicten in een relatie hebben vaak invloed op het hele gezin. Uniek aan Zuidwest Mediation is het “JES! Het Brugproject”-programma voor kindercoaching. Dit effectief bewezen hulpprogramma is erkend door het Nederlands Jeugd Instituut en helpt kinderen en ouders om de echtscheiding een plek te geven. Oog voor ouders en kind(eren). Als mediator in omgeving Middelburg vormt dat een belangrijke kernwaarde.

Mediator voor zakelijke conflicten

Heb je een conflict op het werk? Bart Verberne is getraind in het bemiddelen van arbeidsconflicten.  Hier richten we ons op vroegtijdige inzet van zakelijke mediation. Zo richten we ons op relatieherstel of relatiebehoud. Een beëindiging of verstoring van een arbeidsrelatie kan namelijk voor veel stress en emotie zorgen. Als neutrale mediator onderzoeken we de pijnpunten en kijken we naar gezamenlijke waarden. Tot slot stellen we juridisch bindende afspraken op om zo een prettig toekomstperspectief voor beide partijen te schetsen.

Contact met mediator nabij Middelburg

In Middelburg is het mogelijk om mediation thuis te voeren. In een vertrouwde omgeving is het soms makkelijker om je conflict te bespreken. Hier worden dan ook geen reiskosten voor in rekening in gebracht. Het helpt immers in het traject van conflictbemiddeling. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.