Skip to main content

Mediator Breda

Ben je op zoek naar een mediator in Breda? Lukt het beide partijen niet om tot een overeenkomst te komen? Zuidwest Mediation kan jullie de juiste ondersteuning bieden om tot een passende oplossing te komen. Conflicten die wij behandelen kunnen verschillen van conflicten met jouw partner tot verdeling van een erfenis. Een mediator is een neutrale gesprekspartner. In een gesprek met Bart Verberne, mediator bij Zuidwest Mediation, worden de wensen, behoeftes en grenzen van alle gespreksdeelnemers besproken. Op basis van deze punten worden definitieve afspraken gemaakt die juridisch bindend zijn. Zo zorgen we ervoor dat in de toekomst niet dezelfde problemen terug aan bod komen.

Mediator in Breda voor relatieproblemen

Er zijn ontzettend veel verschillende redenen om aan te kloppen bij een mediator. Zo helpen we regelmatig bij het uit elkaar gaan van relaties, ondersteunen we bij conflicten over opvoedstijlen en lossen we onenigheid op over verdelingen van erfenissen. We noemen er hier een aantal, maar schroom je niet om contact met ons op te nemen mocht je met een ander conflict lopen. Onze mediator nabij Breda kijkt graag met je naar de mogelijkheden.

Werkwijze mediator in Breda

Mediation is een vorm van conflictoplossing, waarbij gesprekstechnieken worden ingezet om tot een onderhandelingsproces te komen. Deelnemers aan het mediationtraject die met elkaar in conflict zijn geraakt, worden onder begeleiding van de neutrale en onafhankelijke gespreksleider in staat gesteld om zelf tot een oplossing te komen. De rechter zal geen oordeel worden gevraagd. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Neem vrijblijvend contact op

Conflicten wil je vaak snel opgelost hebben. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Stap voor stap bespreken we je conflict en kijken we wat Zuidwest Mediation, gelegen in de buurt van Breda, voor je kan betekenen. Omdat we ingeschreven staan bij de Raad voor Rechtsbijstand, kun je mogelijk subsidie aanvragen voor mediation. Ook hier kunnen we je over adviseren. We zijn telefonisch te bereiken via 06-11 62 03 22 of per mail via info@zuidwestmediation.nl.