Skip to main content

Mediator Roosendaal

Zuidwest Mediation nabij Roosendaal kan voor zowel zakelijke als persoonlijke conflicten een oplossing bieden. Een mediator is een neutrale gesprekspartner die de wensen en behoeften van deelnemers in kaart brengt. Op basis hiervan zoeken we naar een oplossing waar beide partijen achter staan. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Mediator Roosendaal bij conflicten op het werk

We brengen een groot deel van onze tijd met collega’s door. Samenwerken is een erg belangrijk onderdeel van ons werkplezier en nodig om gestelde doelen te behalen. Heb jij een conflict op de werkvloer wat de onderlinge verhoudingen verstoort? Wacht er niet te lang mee, tijdig een conflict onder handen nemen kan de schade flink beperken. Zuidwest Mediation helpt je graag bij het vroegtijdig bespreekbaar maken van arbeidsconflicten. We komen samen met de partijen stap voor stap tot juridisch bindende afspraken. Zo wordt het arbeidsconflict duurzaam en voordelig voor beide partijen opgelost.

Mediation bij echtscheiding

Een echtscheiding is een onzekere periode. Goede begeleiding tijdens dit proces kan echt helpen om dit tot een goed einde te brengen. Als neutrale gesprekspartner begeleid ik, Bart Verberne, je om goede afspraken te maken en de onderlinge communicatie te verbeteren. Het uiteindelijke doel is dat een scheidingsovereenkomst en/of ouderschapsplan ondertekend wordt. Hierna kunnen de partijen gemeenschappelijk verzoek tot ontbinding van het huwelijk door een advocaat bij de rechtbank laten indienen. Zuidwest Mediation begeleidt partijen om bindende afspraken te maken waar iedereen achter staat.

Neem contact op met een mediator in Roosendaal

Als mediator in Roosendaal helpen wij je graag. In omgeving Roosendaal kunnen we bijvoorbeeld ook gesprekken bij je thuis voeren, zodat je in een vertrouwde omgeving het conflict kunt bespreken. Zuidwest Mediation is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand waarmee je mogelijk subsidie kunt aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.