Skip to main content

Mediator Dordrecht

Bij Zuidwest Mediation snappen we dat conflicten voor stress en emotie kunnen zorgen. Voor zowel zakelijke als persoonlijke conflicten kan Zuidwest Mediation een oplossing bieden. Als mediator in omgeving Dordrecht zijn we een neutrale gesprekspartner die naar de wensen en behoeften van alle gespreksdeelnemers luistert. Deze gesprekken vormen de basis voor passende oplossing die we samen zoeken. Zijn we tot een passende oplossing gekomen waar beide partijen mee akkoord gaan, zorgen wij dat deze afspraken juridisch bindend gemaakt worden.

Werkwijze mediator Dordrecht

Mediation is een vorm van conflictoplossing, waarbij gesprekstechnieken worden ingezet om tot een onderhandelingsproces te komen. Deelnemers aan het mediationtraject die met elkaar in conflict zijn geraakt, worden onder begeleiding van de neutrale en onafhankelijke gespreksleider in staat gesteld om zelf tot een oplossing te komen. Als mediator in Dordrecht ondersteunen wij waar nodig, maar zullen wij niet zelf met de oplossing komen. Zo weet je zeker dat beide partijen tevreden zijn met de eindoplossing.

Relatiebegeleiding

Relatiebegeleiding kan een oplossing bieden op het moment dat je veel ruzie met elkaar hebt en je de ruzies zelf niet meer kunt oplossen. In het traject ga je op zoek naar de kern van je relatie en neem je verantwoordelijkheid voor jouw deel van de partnerrelatie. Kom je na een relatietraject toch tot de conclusie dat de partnerrelatie ontbonden dient te worden, dan kan ik je verder begeleiden tijdens het mediationproces.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als mediator in Dordrecht helpen wij je graag. In omgeving Dordrecht kunnen we bijvoorbeeld ook gesprekken bij je thuis voeren, zodat je in een vertrouwde omgeving het conflict kunt bespreken. Ook is Zuidwest Mediation aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand waarmee je mogelijk subsidie kunt aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. We zijn telefonisch te bereiken via 06-11 62 03 22 of per mail via info@zuidwestmediation.nl.