Skip to main content

Mediator Vlissingen

Zuidwest Mediation in Vlissingen kan partijen helpen om tot een vreedzame oplossing te komen. Waar mensen samen zijn, is de kans dat er conflicten ontstaan. Er is een grote kans dat je elkaar soms niet begrijpt. Dit kan in het persoonlijke of zakelijke leven zijn. Mediation kan je hierin ondersteunen. Samen maken we afspraken waar jullie allebei achter staan, om gedoe in de toekomst te voorkomen. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mediation nabij Vlissingen voor conflicten

Een conflict groeit. Iets wat in het begin erg klein lijkt, kan uiteindelijk groeien tot een groot probleem. Zuidwest Mediation nabij Vlissingen kan in elke fase van het conflict ondersteuning bieden. Het betrekken van een mediator, een neutrale gesprekspartner, kan zorgen voor een oplossing waarbij geen lange, dure juridische procedure aan te pas hoeft komen. Met beide gesprekspartners komen we tijdens mediation tot een aanvaardbare en werkbare oplossing.

Mediation voor gezinnen

Een scheiding heeft effect op het gehele gezin, ook de kinderen. Daarom biedt Zuidwest Mediation “JES! Het Brugproject” aan. Dit programma is erkend door het Nederlands Jeugd Instituut en is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Wij raden ook ouders aan om aan het programma deel te nemen. Het brugproject biedt voor iedereen een manier om de scheiding een plek te geven.

Relatiemediation

Partnerrelaties zijn erg centrale relaties binnen het leven. Je bent namelijk erg met elkaar verbonden. Relaties bieden de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en je gelukkiger te maken. Relaties zijn echter ook de plek om te vervallen in destructieve gewoontes en ruzies. Het kan voorkomen dat een relatie op een gegeven moment niet loopt zoals je zou willen. Zuidwest Mediation, nabij Vlissingen, kan hierbij helpen. Tijdens relatiebegeleiding gaan we kijken naar relatiepatronen, behoeftes en verwachtingen. Door al deze punten te bespreken, krijg je inzicht in elkaar en in jezelf. Op basis hiervan gaan we kijken hoe patronen kunnen doorbreken en tot de relatie te kunnen herstellen.

Vrijblijvend contact opnemen

Bij Zuidwest Mediation zijn we ons ervan bewust dat confliten voor stress en emotie kunnen zorgen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je daarom vrijblijvend contact met ons opnemen. Stap voor stap bespreken we jouw situatie en kijken we wat Zuidwest Mediation voor je kan betekenen. Omdat we ingeschreven staan bij de Raad voor Rechtsbijstand, kun je mogelijk subsidie aanvragen voor mediation. Ook hier kunnen we je over adviseren.