Skip to main content

Mediator Tholen

Zoek je een mediator in omgeving Tholen? Zuidwest Mediation biedt mediation voor zowel zakelijke als persoonlijke conflicten. Als neutrale gesprekspartner luisteren wij goed naar je wensen en behoeften. Ook spreken we met de andere partij om zo gezamenlijke afspraken te maken. Zuidwest Mediation maakt deze afspraken juridisch bindend zodat er duidelijkheid is voor de toekomst. Ben je benieuwd wat Zuidwest Mediation voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mediator voor relatieproblemen

Ervaar je problemen in je relatie? Een neutrale gesprekspartner kan een oplossing bieden. Voorkom een vervelende sleur in je relatie waarin destructieve gevoelens centraal staan. Zuidwest Mediation heeft ruime ervaring in het bemiddelen van relatieconflicten. Door gevoelens uit te praten, verwachtingen te bespreken en toekomst te schetsen, ontstaat er een constructief gesprek. Werken naar een constructieve sfeer, dat maakt ons uniek als mediator in omgeving Tholen. Een scheiding kan soms ook de beste oplossing zijn voor conflicten. In dat geval betrekken we de kinderen er ook bij, want een scheiding heeft invloed op het hele gezin. Voor kinderen bieden we speciale kindercoaching aan.

Mediator voor arbeidsconflicten

Ervaar je conflicten op de werkvloer? Zuidwest Mediation richt zich op vroegtijdige inzet van zakelijke mediation. Op die manier proberen we een beëindiging of verstoring van de werkverhouding zo veel mogelijk te voorkomen. Bart Verberne is getraind in deze vroegtijdige inzet van arbeidsmediation. We gaan samen met de arbeidsrelatie en jou kijken hoe we weer tot een fijne samenwerking kunnen komen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar hoe het vertrouwen in de relatie hersteld kan worden. Dat is de basis van een prettig vervolg van jullie arbeidsrelatie. Denken op de lange termijn, daar staan we voor als mediator in omgeving Tholen.

Contact met mediator in omgeving Tholen

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. In omgeving Tholen kunnen we bijvoorbeeld ook gesprekken bij je thuis voeren, zodat je in een vertrouwde omgeving het conflict kunt bespreken. Ook kunnen we kijken of je aanspraak maakt op subsidie. Zuidwest Mediation is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand waarmee je mogelijk subsidie kunt aanvragen.