Skip to main content

Mediator Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een mediator in Bergen Op Zoom? Lukt het niet om er samen uit te komen? Zuidwest Mediation kan uitkomst bieden wanneer je kampt met een conflict. Deze conflicten kunnen variëren van persoonlijk tot zakelijk. Samen met een neutrale gesprekspartner, oftewel mediator, worden de wensen en behoeften van de gespreksdeelnemers besproken. Op basis van deze punten worden definitieve afspraken gemaakt die juridisch bindend zijn. Zo zorgen we ervoor dat we afspraken maken waar jullie achter kunnen staan, om gedoe in de toekomst te voorkomen. Heb je vragen over onze diensten? Of wil je meer weten over Zuidwest Mediation? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mediator Bergen op Zoom bij relatieproblemen

Partnerrelaties bieden veel mogelijkheden om jezelf beter te leren kennen en gelukkiger te maken. Tegelijkertijd is een relatie ook de plek om te vervallen in destructieve gewoontes en ruzies. Het kan zijn dat je relatie op een gegeven moment niet gaat zoals je zou willen. Bart Verberne, mediator in Bergen op Zoom, kan je hierbij ondersteunen. In het traject van relatiebegeleiding gaan we samen onderzoeken en bespreken wat de beste manier is om elkaar weer te waarderen.

Mediation bij scheiding

Een scheiding heeft vaak ingrijpende gevolgen voor het gehele gezin. Vaak spelen emoties een grote rol en kan het nemen van beslissingen lastig zijn. Naast financiële en juridische zaken moeten er vaak ook beslissingen gemaakt worden rondom kinderen. Mediation zorgt ervoor dat jullie je eigen keuzes kunnen blijven maken over de toekomst. Zo verloopt de scheiding soepeler en heb je minder verrassingen achteraf. Om naast de relatiepartners, kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen, biedt Zuidwest Mediation ook een speciaal programma gericht op kindercoaching.

Neem contact op met een mediator in Bergen op Zoom

Als je op zoek bent naar een Mediator in Bergen op Zoom, ben je bij Zuidwest Mediation op de juiste plek. Samen met jou (en gesprekspartner) kijken we stap voor stap naar de verschillende zaken en wat jullie daarbij belangrijk vinden. Zo brengen wij structuur aan in vaak hectische periodes. Zuidwest Mediation is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor je mogelijk subsidie kan aanvragen voor de mediation. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.